Poul Kjøller synger i Skovsangen: "Der er så fuld af sjov, inde i en skov".

Her kan du give din familie, børn og børnebørn en opvækst midt i en din egen skov, uden trafikstøj og alligevel være tæt på alt herunder skole og by.

Er du samtidig miljø- og klimabevist, får du her en ejendom, hvor der ikke siden 1986 er brugt pesticider og kunstgødning, og hvor du får balance i dit klimaregnskab, idet 6.1 HA skov lagrer 6.1 tons CO2, hvilket svarer til gns.forbruget i en famiie på ca. 6 personer.

Flere videnskabelige undersøgelser beviser et sundere, gladere og bedre liv uden stress sammenlignet med dem som bor længere væk.

 Derfor drømmer syv ud af ti om, at bo tæt på skov og natur med fred og ro, og mulighed for at høre lyden af vinden suse i træerne og fuglenes fløjt.

Skov- og natur ejendommen Brunlynget Dådyrfarm, hvorfra også Brunlynget Bogforlag drives er til salg uden dådyr og maskiner.

Ejendommen, der ligger på en bakke, 39 meter over havets overflade, er en naturskøn ejendom med 10,7 HA land der ligger rundt ejendommen i et smukt kuperet område med egen egeskov på 6,1 HA,og resten lagt ud som tilskudsberettigede miljøvenlige græsarealer, hvor dådyrene sørger for at græsplejen.

På ejendommens arealer, der omkranses af en å og en bæk mod vest og syd, er der udover egne dådyr et rigt vildtliv med fasaner,agerhøns, ænder, harer og ræve.

Ejendommen, der har energimærke D er løbende renoveret fra 1974 og til 2014 opvarmes med en ny luft til vand varmepumpe suppleret med brændefyr, hvorfor varmeudgifterne er særdeles billige, idet der bruges træ fra egen skov, ligesom der gives nedslag i elafgifterne til varmepumpen.

Ejendommen har egen vandforsyning med ny pumpe, hvilket giver besparelser på vandafgifter.

Stuehuset og udhusene fremstår i særdeles god stand og kan indrettes efter behov til liberale erhverv, internethandel, alle former dyr, værksted og hobbyrum. På ejendommen er stalde til heste,får,kreaturer,dådyr,høns m.m.