Kaptajn løjtnant

Om Brunlynget Bogforlag dit Maritime Bogforlag:

 Brunlynget Bogforlag blev af forfatteren Kurt Lundholm oprettet i maj 2007 efter udgivelsen af forfatterens første bog Mytteriet, der blev trykt i USA.

Brunlynget Bogforlag drives af Kurt Lundholm Christoffersen fra et lille landbrug vest for Frederikshavn.

Landbruget drives som miljøvenligt skovbrug og dådyrfarm.

Ved oprettelsen af bogforlaget var det vigtigt at sikre læserne bøger til en fornuftig pris- derfor er alle bøger uden nogen form for gebyrer som ellers normalt ved andre bogforlag.

For holde omkostningerne nede ved tryk af små oplag kan der ikke betales med kreditkort, men da vi stoler på vores læsere har vi valgt en mere sikker betaling.

Du betaler først din bog når du har den i hånden. Det foregår over netbanken.

Skulle du ønske at betale med kreditkort, kan vi henvise til Saxo.Com og boghandlere. 

 

Forfatterprofil:

Efter en kort periode som fisker, dæksdreng på en Galease sejlede han fire år i den norske handelsflåde, hvorefter han tog styrmands- og skibsførereksamen på Fanø Navigationsskole.

  Efter sejlads i Kosangas som styrmand blev han indkaldt til søværnet hvor han gjorde tjeneste i to år som værnepligtig officer ved Kattegats  Marinedistrikt.

 Efter værnepligtstiden tegnede han kontrakt med Søværnet og blev senere tjenstemandsansat officer.

  Han gjorde under den kolde krig tjeneste i flere forskellige skibe og landtjenstesteder som såvel subaltern officer og chef.

  I de 37 år han gjorde tjeneste i Søværnet beskæftigede han sig mest med opgaver som farvandsovervågning, fiskeriinspektion, implementering af nye EDB systemer samt modtagelse og afsendelse af danske og udenlandske styrker over danske havne.

  Efter sin pension  sejlede han i otte år i Marinehjemmeværnet som fartøjsfører og  fungerede som kursusleder, og var i denne forbindelse med til implementere de nye skibe til Marinehjemmeværnet samt uddanne og efteruddanne navigatører til at sejle disse skibe.

  Efter Marinehjemmeværnet sprang han ud som forfatter samtidig med, at han forsatte med sit miljøvenlige skov-og landbrug med dådyr, samt involverede sig i emner som sikkerhed til søs og sikring af vores havmiljø.